Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731485911

Amistoso (Int.) 731485911 Información oficial sobre el partido 731485911 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

Pullman Bucharest Alineación oficial del equipo 'Pullman Bucharest' en el partido 3 - 3 C.D.LA SERENA Alineación oficial del equipo 'C.D.LA SERENA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pullman Bucharest Alineación oficial del equipo 'Pullman Bucharest' en el partido 0 - 6 C.D.LA SERENA Alineación oficial del equipo 'C.D.LA SERENA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pullman Bucharest

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 12, Batı Öneş de Pullman empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Florin Olah de Pullman aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 136 Minuto 40 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Carlos Fuenzalida s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Alexandru Savonea, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): Amb 92 minuts disputats, Alexandru Savonea gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jannes Deleau va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

C.D.LA SERENA

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luciano Adío va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 153 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Germán Olalla va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per C.D.LA en aconseguir el 3 - 2.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Luciano Adío que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 3 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lucio Zancan va marxar de Batı Öneş en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de C.D.LA van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Avraham Barbivai va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): En Germán Olalla, al minut 20 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Florin Olah el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Petr Zdráhal va fer una jugada per la banda esquerra, però Viorel Mătălică va aturar el seu xut.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Luciano Adío de C.D.LA no va ser gol per ben poc.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Dušan Sporina va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Fuenzalida de C.D.LA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.