Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731485521

Amistoso (Int., RC) 731485521 Información oficial sobre el partido 731485521 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido 2 - 5 Real Tervant Alineación oficial del equipo 'Real Tervant' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Kal_El United Alineación oficial del equipo 'Kal_El United' en el partido 5 - 3 Real Tervant Alineación oficial del equipo 'Real Tervant' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,0 % 16,6 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kal_El United

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Godofredo Cuadrillero de Kal_El, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Francisco Javier Viuda de Kal_El va demostrar les seves habilitats al minut 67 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jaume Tous! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Real Tervant

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Giuseppe Bellin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tervant, Dan Anderson, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Tervant agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dan Anderson amb mestria.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Florian Froihofer va augmentar l'avantatge de Tervant a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dan Anderson, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Dominik Škrabala va aprofitar un error defensiu al minut 65, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Tervant.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Dominik Škrabala quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Tervant va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Giuseppe Bellin es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 290 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Dominik Škrabala va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.