Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731483619

Amistoso (Int.) 731483619 Información oficial sobre el partido 731483619 en Hattrick

19.05.2024 13:00:00

Standard De Rouches Alineación oficial del equipo 'Standard De Rouches' en el partido 5 - 1 Darmstädter Kickers Alineación oficial del equipo 'Darmstädter Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Standard De Rouches Alineación oficial del equipo 'Standard De Rouches' en el partido 7 - 0 Darmstädter Kickers Alineación oficial del equipo 'Darmstädter Kickers' en el partido
Tiene mala suerte 7.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Standard De Rouches

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paul Legat ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Standard es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Harald-Rudolf Huhndorf va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Bedřich Bulín va augmentar l'avantatge de Standard a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Paul Legat de Standard va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Gojko Nešković va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Roberto Boccone Fajardo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Standard va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Olivier Julien va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benedek Vánsza.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Benedek Vánsza al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gojko Nešković va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Siegmar Pollmann.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Harald-Rudolf Huhndorf de Standard va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Darmstädter Kickers

Goles Goles

  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 una excel·lent centrada de Bonifazius Preissel va arribar a Carsten Haustetter, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.