Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731480412

Amistoso 731480412 Información oficial sobre el partido 731480412 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

España RCB Alineación oficial del equipo 'España RCB' en el partido 0 - 3 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
España RCB Alineación oficial del equipo 'España RCB' en el partido 2 - 1 HECTOR SL Alineación oficial del equipo 'HECTOR SL' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España RCB

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del España RCB van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Donado, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pere Joan Rossiñol no va entrar per centímetres.

HECTOR SL

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luis Leandro Ibañez Pacheco va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al 53 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a HECTOR augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Javier López Losada es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Pablo Benítez de Lugo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 3 per a HECTOR.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): HECTOR van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Dragan Gadžić no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dragan Gadžić de HECTOR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier López Losada de HECTOR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.