Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731480290

Amistoso (Int., RC) 731480290 Información oficial sobre el partido 731480290 en Hattrick

18.05.2024 13:45:00

Fantazisti Alineación oficial del equipo 'Fantazisti' en el partido 6 - 4 Stari Točak Alineación oficial del equipo 'Stari Točak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fantazisti Alineación oficial del equipo 'Fantazisti' en el partido 1 - 2 Stari Točak Alineación oficial del equipo 'Stari Točak' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,0 % 57,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fantazisti

Goles Goles

  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): El porter de Fantazisti va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mihovil Milinković va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Nino Marić va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Mihovil Milinković, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Mihovil Milinković va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Danijel Vuco de Fantazisti, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aleksandar Pšeničnik en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Paulus Fijnaut de Fantazisti va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Fantazisti, Giulio Vidotto, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Ben Livaić va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Fantazisti a la tanda de penals: 6 - 4!

Stari Točak

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alexandru Rotaru es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Thomas Keckes al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): Jari-Pekka Jauho, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 100 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Stari Iacopo Fasselli no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dominik Malecki es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jouko Alm anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Stari.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Stari, Danijel Krstajić, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Niklas Kersche xutant per a Stari va fer anar la pilota just on la volia, però Dominik Malecki, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.