Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731477473

Amistoso 731477473 Información oficial sobre el partido 731477473 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

breakthovenFC Alineación oficial del equipo 'breakthovenFC' en el partido 3 - 0 Yo Kai-Watch Alineación oficial del equipo 'Yo Kai-Watch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
breakthovenFC Alineación oficial del equipo 'breakthovenFC' en el partido 2 - 0 Yo Kai-Watch Alineación oficial del equipo 'Yo Kai-Watch' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

breakthovenFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francesc Riudor, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de breakthovenFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Xurxo Iago Alfoz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Als 61 minuts, Cătălin-Sorin Irimeş va ampliar l'avantatge de breakthovenFC amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 217 Minuto 76 (Ocasión evento especial cansancio): Tommie Wessemius estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Joaquín Guendica va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pepe Pascual, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Yo Kai-Watch

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kai-Watch va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Franciszek Gaszyński, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.