Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731476737

Amistoso (Int.) 731476737 Información oficial sobre el partido 731476737 en Hattrick

18.05.2024 16:00:00

Botsen FKK Alineación oficial del equipo 'Botsen FKK' en el partido 3 - 4 Real Patrychotte, C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Patrychotte, C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botsen FKK Alineación oficial del equipo 'Botsen FKK' en el partido 0 - 2 Real Patrychotte, C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Patrychotte, C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botsen FKK

Goles Goles

  • 101 Minuto 13 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Hans Sunde trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El Botsen no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Bernt Folkesson es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Anders Støle es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Botsen va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hans Sunde, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hans Sunde s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Real Patrychotte, C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 2, en Alberto Garza del Patrychotte, va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Granados que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 6 (Gol por la derecha): Al 6 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Patrychotte, augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gil Selvey es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Alberto Garza va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Patrychotte, va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Iker Escoriaza, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Patrychotte, a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Garza va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alberto Garza després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter İbrahim Karamürsel va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dante Aznar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Gil Selvey de Patrychotte, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.