Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731475426

Amistoso 731475426 Información oficial sobre el partido 731475426 en Hattrick

19.05.2024 23:00:00

Thornbury Trashmen Alineación oficial del equipo 'Thornbury Trashmen' en el partido 3 - 1 Heartshaped Box Alineación oficial del equipo 'Heartshaped Box' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Thornbury Trashmen Alineación oficial del equipo 'Thornbury Trashmen' en el partido 6 - 1 Heartshaped Box Alineación oficial del equipo 'Heartshaped Box' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornbury Trashmen

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Massimiliano Andreoli va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Thornbury.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Josiah Bourdeau es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hugo Riveros Martín va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Josiah Bourdeau gairebé va marcar per a Thornbury des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hugo Riveros Martín per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Noah Lewis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Heartshaped Box

Goles Goles

  • 154 Minuto 48 (Gol de penalti): Heartshaped va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Denis Demas.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Adam Carden va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Denis Demas, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Darren Mayberry de Heartshaped la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.