Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731474244

Amistoso (Int.) 731474244 Información oficial sobre el partido 731474244 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

volveraempezar F C Alineación oficial del equipo 'volveraempezar  F C' en el partido 3 - 1 RT Lens 94 Alineación oficial del equipo 'RT Lens 94' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
volveraempezar F C Alineación oficial del equipo 'volveraempezar  F C' en el partido 3 - 0 RT Lens 94 Alineación oficial del equipo 'RT Lens 94' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

volveraempezar F C

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Deryll Healy, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Deryll Healy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de volveraempezar a 3 - 1. Siarhej 'El Fatigas' Famin va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En Florian Robert, al minut 44 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Jan Kaim el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El volveraempezar ho intentava per la dreta per mitjà de Deryll Healy, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sébastien Falque, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Marcelo Grochowsky.

RT Lens 94

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lens van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Anaël Pinot va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): Amb 44 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Mariusz Morawiak va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mariusz Morawiak no va ser aprofitada per en Lorenzo van der Vlist que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Pajtim Boll de Lens va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.