Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731472920

Amistoso (Int., RC) 731472920 Información oficial sobre el partido 731472920 en Hattrick

19.05.2024 16:00:00

Rislev United Alineación oficial del equipo 'Rislev United' en el partido 1 - 2 DEPORTIVO FELIPE Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO FELIPE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rislev United Alineación oficial del equipo 'Rislev United' en el partido 1 - 1 DEPORTIVO FELIPE Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO FELIPE' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,8 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rislev United

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Rodolfo Piria va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rislev empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rodolfo Piria va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Tord Værholm, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rislev Toni Kuokkanen quasi marca al minut 26 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sascha Offenwanger l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

DEPORTIVO FELIPE

Goles Goles

  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del DEPORTIVO. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Charlie Cattermole va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de DEPORTIVO va ser finalitzada des de l'esquerra per Parham Nikzamir al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Danilo Sabatti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): DEPORTIVO van sortir al contraatac al minut 90, però Florin Amânar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.