Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731472197

Amistoso 731472197 Información oficial sobre el partido 731472197 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

La Baia Alineación oficial del equipo 'La Baia' en el partido 1 - 2 Jogao C. F. Alineación oficial del equipo 'Jogao C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Baia Alineación oficial del equipo 'La Baia' en el partido 1 - 1 Jogao C. F. Alineación oficial del equipo 'Jogao C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Baia

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Baia equilibrava la balança al minut 77. En Aleš Benc, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dan Peter va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Baia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aleš Benc va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olaf Sømme de Baia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Jogao C. F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Jogao va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 23. Juan Jubitero va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): En Gustaw Majgier donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 80 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dan Peter. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Silvio Pekica va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Gustaw Majgier va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Ramon Cavin. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Manolo Vázquez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Celso Gutiérrez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antonio Canencia es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Antonio Canencia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després de 90 minuts, Silvio Pekica va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Manolo Vázquez va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Silvio Pekica de Jogao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gustaw Majgier de Jogao amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.