Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731471771

Amistoso (Int.) 731471771 Información oficial sobre el partido 731471771 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

borzalinous_winous Alineación oficial del equipo 'borzalinous_winous' en el partido 2 - 0 Al-Andalus 711 Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus 711' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
borzalinous_winous Alineación oficial del equipo 'borzalinous_winous' en el partido 3 - 0 Al-Andalus 711 Alineación oficial del equipo 'Al-Andalus 711' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

borzalinous_winous

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Giliam Snauwaert. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de borzalinous_winous a 2 - 0. Yiorgos Mitilineos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Abdi Begenç arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Carlo Maria Rensink es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Lukáš Svítek gairebé va marcar per a borzalinous_winous des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claus Macher.

Al-Andalus 711

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Al-Andalus va estar a punt d'arribar en un córner. En Tijl Koorevaar va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): William Bruno va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Iván Garategui, però aquest va fallar.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de William Bruno va ser clau en la jugada d'atac de Al-Andalus al minut 72, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ernesto Araujo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.