Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731471429

Amistoso (Int., RC) 731471429 Información oficial sobre el partido 731471429 en Hattrick

18.05.2024 13:25:00

ManOnTheSilverMountain Alineación oficial del equipo 'ManOnTheSilverMountain' en el partido 0 - 3 KS Piaseczno Alineación oficial del equipo 'KS Piaseczno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ManOnTheSilverMountain Alineación oficial del equipo 'ManOnTheSilverMountain' en el partido 1 - 1 KS Piaseczno Alineación oficial del equipo 'KS Piaseczno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,3 % 54,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ManOnTheSilverMountain

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Hikers van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 3 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Simeon Hodzhov no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Durmuş Soykut es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kiril Rangelov.

KS Piaseczno

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Slavko Trudić va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 18. 0 - 1 per a KSP.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una falta xutada per Slavko Trudić va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a KSP. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): KSP va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dawid Alabrudziński, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bronisław Czernichowski que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KSP, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Rafał Chołodowski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): En Dániel Csertői, al minut 85 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Cecilio Macahuachi el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.