Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731471063

Amistoso (Int., RC) 731471063 Información oficial sobre el partido 731471063 en Hattrick

15.05.2024 06:45:00

Mi cuerpo es un templo y no tomo alcohol Alineación oficial del equipo 'Mi cuerpo es un templo y no tomo alcohol' en el partido 5 - 4 A. C. Saramagho Alineación oficial del equipo 'A. C. Saramagho ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mi cuerpo es un templo y no tomo alcohol Alineación oficial del equipo 'Mi cuerpo es un templo y no tomo alcohol' en el partido 4 - 2 A. C. Saramagho Alineación oficial del equipo 'A. C. Saramagho ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mi cuerpo es un templo y no tomo alcohol

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Chetak Ekbote va donar a alcohol un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Jip Vanruysseveldt va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, alcohol va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Williams Okot, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de alcohol. A fi d'aconseguir el 4 - 2, van tocar-la en curt per tal que Jip Vanruysseveldt xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): alcohol va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 89 Seymour Son va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Chetak Ekbote, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Jip Vanruysseveldt gairebé va marcar per a alcohol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

A. C. Saramagho

Goles Goles

  • 151 Minuto 17 (Gol por el centro): Un mica després, Sewnet Tekeba de Saramagho va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors de Saramagho no defallien en cap moment. Producte d'això, en Sewnet Tekeba va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats de Saramagho van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Sewnet Tekeba va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Als 89 minuts de partit, Viljami Melto de Saramagho va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Utku Umut Yarpu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Janitha Karunaratne va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.