Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731470474

Amistoso (Int.) 731470474 Información oficial sobre el partido 731470474 en Hattrick

15.05.2024 16:00:00

Bøklanen Alineación oficial del equipo 'Bøklanen' en el partido 2 - 4 White Mamba Alineación oficial del equipo 'White Mamba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bøklanen Alineación oficial del equipo 'Bøklanen' en el partido 4 - 1 White Mamba Alineación oficial del equipo 'White Mamba' en el partido
Tiene mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bøklanen

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Després de 12 minuts de partit, Avguštin Krklec igualava per Bøklanen en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del Bøklanen va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfredo Arcone, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 1 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del White. La jugada d'estratègia del Bøklanen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Avguštin Krklec va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Frantz-Robert Gilot de Bøklanen va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Johan Melhus va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Javier Puig Cerda i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Bøklanen, però el xut de Endre Andresen va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Bøklanen va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ole Jensen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Arcone de Bøklanen va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Frantz-Robert Gilot no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Frantz-Robert Gilot de Bøklanen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

White Mamba

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Germán Docal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): White va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 30. Jaime Fominaya va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 137 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rafael Altimiras va anar a parar al cap de Azam Hariry Mohd Akhbar que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a White el 1 - 3.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Víctor Mata Luque de White va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gaebry Cordenier de White amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gaebry Cordenier va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.