Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731470401

Amistoso 731470401 Información oficial sobre el partido 731470401 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

V de Verneda Alineación oficial del equipo 'V de Verneda' en el partido 2 - 2 igovan Alineación oficial del equipo 'igovan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
V de Verneda Alineación oficial del equipo 'V de Verneda' en el partido 6 - 0 igovan Alineación oficial del equipo 'igovan' en el partido
Es un cenizo 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V de Verneda

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Joaquín Bajo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Verneda va ser Luis Javier Hernando.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Blasco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abdelali Kadiri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Óscar Blasco per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Michaël Corbet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Immas Sqalli estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdelali Kadiri, als 75 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Abdelali Kadiri de Verneda gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Val va rematar alt.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Verneda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 88, quan 鲍 (Bao) 康翊 (Kangyi) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, 鲍 (Bao) 康翊 (Kangyi) de Verneda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

igovan

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 en Rogers Alberto Santillán va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): igovan sabia com jugar al contraatac, i al minut 87, Tobias Albrecht va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alex Schicker que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Floriano Licani de igovan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arnoud Buitenweg de igovan es va guanyar la targeta groga merescudament.