Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731469382

Amistoso (Int.) 731469382 Información oficial sobre el partido 731469382 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Santvi Alineación oficial del equipo 'Santvi' en el partido 2 - 2 Die Verlorenen Eichhörnchen Alineación oficial del equipo 'Die Verlorenen Eichhörnchen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santvi Alineación oficial del equipo 'Santvi' en el partido 2 - 1 Die Verlorenen Eichhörnchen Alineación oficial del equipo 'Die Verlorenen Eichhörnchen' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santvi

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rudolf Sałapa de Santvi aconseguir un gol al minut 22 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gian Franco Pacifici va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dario Cargiolli va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Raf Crombez, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 竜太郎 (Ryutaro) 川野 (Kawano) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Salvador Carcellé estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Dario Cargiolli va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Raf Crombez, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Darren Garfield de Santvi va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Gian Franco Pacifici que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raf Crombez.

Die Verlorenen Eichhörnchen

Goles Goles

  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Obdulio Túpac va significar el 2 - 1 al minut 81.
  • 107 Minuto 89 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Oto Benites! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Obdulio Túpac, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Walter Ballón la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Eichhörnchen havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Telmo Calagua va fer una jugada per la banda esquerra, però Louis Centeno va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Eichhörnchen va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Leo Liñán es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Emilio Cicarelli va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Leo Liñán de Eichhörnchen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franciscano Costanti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.