Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731467790

Amistoso 731467790 Información oficial sobre el partido 731467790 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Puxarra Team Alineación oficial del equipo 'Puxarra Team' en el partido 7 - 0 Glorioso Alavés Alineación oficial del equipo 'Glorioso Alavés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Puxarra Team Alineación oficial del equipo 'Puxarra Team' en el partido 4 - 0 Glorioso Alavés Alineación oficial del equipo 'Glorioso Alavés' en el partido
Tiene bastante suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puxarra Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Puxarra, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Hakon Buch per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vincent Vobořil, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Puxarra.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Puxarra pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ginel Adamescu va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Casimiro Caroi de Puxarra va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Argjend Bojaxhiu va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 105 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Argjend Bojaxhiu va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Vincent Vobořil va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Puxarra posava el marcador 6 a 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Puxarra va aconseguir el 7 - 0 quan Johans Brants va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Vincent Vobořil una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Mike Obojes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Glorioso Alavés

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Viti Campos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Glorioso va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jaume Nuell, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.