Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731467708

Amistoso (Int., RC) 731467708 Información oficial sobre el partido 731467708 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 2 - 3 SG Motor Neptun 03 Alineación oficial del equipo 'SG Motor Neptun 03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atelier Taronja Alineación oficial del equipo 'Atelier Taronja' en el partido 2 - 0 SG Motor Neptun 03 Alineación oficial del equipo 'SG Motor Neptun 03' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atelier Taronja

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atelier van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aldo Vagula va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carles Graupera va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ferran Cerdà de Palou, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Atelier per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adrià Vilaseró, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Atelier va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Knorr Garrido ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Atelier va estar a punt de posar-se per davant al minut 88 però Aldo Vagula va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

SG Motor Neptun 03

Goles Goles

  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Neptun eren letals, i Hansjochen Gleissenthal va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Als 87 minuts de partit, Urban Waschitzki de Neptun va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Neptun va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Urban Waschitzki, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Neptun sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Helmut Horak, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Hansjochen Gleissenthal va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Neptun creava perill des de la dreta al minut 56, però en Rodrigo Ardiz, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Markus Wulffen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Franco Pellino, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Ambrosio Pardo Saenz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.