Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731467258

Amistoso (Int.) 731467258 Información oficial sobre el partido 731467258 en Hattrick

18.05.2024 16:00:00

Volda IL Alineación oficial del equipo 'Volda IL' en el partido 4 - 1 Jälkki Reppän Alineación oficial del equipo 'Jälkki Reppän' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Volda IL Alineación oficial del equipo 'Volda IL' en el partido 6 - 1 Jälkki Reppän Alineación oficial del equipo 'Jälkki Reppän' en el partido
Tiene mala suerte 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Volda IL

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leonel Itapetinga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Volda se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Volda va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 67 Ysidro Larrarte va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Volda va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ysidro Larrarte progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Leonel Itapetinga va augmentar l'avantatge de Volda a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Bjørn Bechstrøm va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Volda ho intentava per la dreta per mitjà de Kristian Steen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bjørn Bechstrøm va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ysidro Larrarte de Volda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jälkki Reppän

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Taneli Torvinen estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Kaido Liiman va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Repsid sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sopheara San, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Sopheara San que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.