Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464901

Amistoso (Int.) 731464901 Información oficial sobre el partido 731464901 en Hattrick

19.05.2024 22:00:00

Barrealito Alineación oficial del equipo 'Barrealito' en el partido 4 - 1 Blaue Cobra II Alineación oficial del equipo 'Blaue Cobra II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barrealito Alineación oficial del equipo 'Barrealito' en el partido 4 - 0 Blaue Cobra II Alineación oficial del equipo 'Blaue Cobra II' en el partido
Tiene un resultado normal 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrealito

Goles Goles

  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Lunassi va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Gianni Fantinato.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Barrealito va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kimmo Tavasti va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Barrealito a 3 - 0. Antonio Lunassi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Rolihlahla Sephali va augmentar l'avantatge de Barrealito a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Kimmo Tavasti es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Van Nørmark de Barrealito va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Michał Michalczewski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Ove Vaher va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Moisés Bustillos va rematar alt.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Lunassi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Van Nørmark gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ove Vaher va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Blaue Cobra II

Goles Goles

  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Cobra va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Aleksa Gvozdenović aconseguint el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Ignacio Di'Blasi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ilias Manolopoulos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Ilias Manolopoulos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.