Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464609

Amistoso (Int.) 731464609 Información oficial sobre el partido 731464609 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 1 - 2 Turnschuh Lahnstein e.V. Alineación oficial del equipo 'Turnschuh Lahnstein e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido 2 - 0 Turnschuh Lahnstein e.V. Alineación oficial del equipo 'Turnschuh Lahnstein e.V.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majarromaque

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Lenny 'Travieso' Gamst s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Paco 'Cabezabola' San Pedro quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Majarromaque va estar a punt de posar-se per davant al minut 51 però António Carlos 'Lagartija' Gonçalves Domingues va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Julio Elizabelar va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Zenaido Melgar va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Majarromaque va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en John 'Bulldog' Kennea la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Miguel 'Pillo' Briceño de Majarromaque va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lenny 'Travieso' Gamst.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel 'Pillo' Briceño se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Turnschuh Lahnstein e.V.

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Turnschuh prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en David Armstrong.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): El Turnschuh era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jan-Peer Gröling va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Turnschuh va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jan-Peer Gröling, però el porter rival va fer una gran aturada.