Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731463069

Amistoso (Int.) 731463069 Información oficial sobre el partido 731463069 en Hattrick

18.05.2024 19:15:00

Lemmy FC Alineación oficial del equipo 'Lemmy FC' en el partido 2 - 0 Albacete Industrial Alineación oficial del equipo 'Albacete Industrial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lemmy FC Alineación oficial del equipo 'Lemmy FC' en el partido 2 - 0 Albacete Industrial Alineación oficial del equipo 'Albacete Industrial' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lemmy FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fortunato Kessler ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lemmy es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Lemmy va aconseguir el 2 - 0 quan José Ayechu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Pierre-François Coche va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lemmy.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Pietro Barril es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fortunato Kessler de Lemmy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan José Ayechu de Lemmy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rudolf Koenig va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rudolf Koenig de Lemmy es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Albacete Industrial

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Anton 'Toro' Kareaga gairebé marca per a Industrial al minut 24 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergio Briz va ridiculitzar a en Thomas Wuthenau amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pietro Barril va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Maurits Zeldenrust, el jugador de Industrial va ser expulsat al minut 4.