Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731462638

Amistoso (Int.) 731462638 Información oficial sobre el partido 731462638 en Hattrick

18.05.2024 11:45:00

Fight Milk Alineación oficial del equipo 'Fight Milk' en el partido 4 - 0 FC Zamienie International Alineación oficial del equipo 'FC Zamienie International' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fight Milk Alineación oficial del equipo 'Fight Milk' en el partido 4 - 1 FC Zamienie International Alineación oficial del equipo 'FC Zamienie International' en el partido
Tiene un resultado normal 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fight Milk

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Gheorghe Covaci de Wolf Cola, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jean-François Gomes va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Igor Toscano van servir per superar a l'últim defensor, en Hendrick Gué. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Wolf Cola cantant "Igor Toscano selecció!"
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Wolf Cola va aconseguir el 4 - 0 quan Pedro Teixeira va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Wolf Cola va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gheorghe Covaci va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Álvaro Pellicer.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Jean-François Gomes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Jean-François Gomes de Wolf Cola gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Zamienie International

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Al minut 56, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Ashraf Zakaria va fallar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joshua Piñeiro de International amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.