Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731462561

Amistoso (Int.) 731462561 Información oficial sobre el partido 731462561 en Hattrick

18.05.2024 13:25:00

DYHAB Alineación oficial del equipo 'DYHAB' en el partido 3 - 1 Spitfires FC Alineación oficial del equipo 'Spitfires FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
DYHAB Alineación oficial del equipo 'DYHAB' en el partido 7 - 0 Spitfires FC Alineación oficial del equipo 'Spitfires FC' en el partido
Es un cenizo 7.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DYHAB

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Evgeni Hristov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al DYHAB, un peu providencial d'en Todor Senyov va situar el 1-0 al panell digital.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a DYHAB va ser Evgeni Hristov.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): DYHAB va augmentar la diferència quan Ivo Gebrev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Dimitar Ganchovski va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Angel Dyankov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Boney Littlechief va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): DYHAB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vasko Stefanov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Ivo Gebrev, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Alkım Sabur una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Boney Littlechief va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ivo Gebrev va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Kovachev de DYHAB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Spitfires FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Spitfires va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Seymour Hickey, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Spitfires va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Seymour Hickey, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spitfires va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Josh Malcolm va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Eddie Bishop era fer passades de llarga distància. Al minut 79 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Seymour Hickey però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.