Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731460334

Amistoso (Int.) 731460334 Información oficial sobre el partido 731460334 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Tobinico Alineación oficial del equipo 'Tobinico' en el partido 4 - 2 FC Leobas Alineación oficial del equipo 'FC Leobas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tobinico Alineación oficial del equipo 'Tobinico' en el partido 3 - 0 FC Leobas Alineación oficial del equipo 'FC Leobas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobinico

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hussain Ibrahim, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tobinico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hussain Ibrahim es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del Tobinico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eustoquio Ozores, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jean-Pierre Gaumond, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Tobinico.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Gürsoy Koç gairebé va marcar per a Tobinico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eustoquio Ozores va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FC Leobas

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats de LeoBas van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Tomàs Prósper va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 66 minuts quan Tomàs Prósper va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pavel Kelar, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): El LeoBas va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jesper Christiansson la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Ramon Pellisa per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 75, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Jesper Christiansson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jakub Daduč de LeoBas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Glody Ondendakemi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Glody Ondendakemi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que LeoBas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Arsène Lesieur de LeoBas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.