Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731460081

Amistoso (Int.) 731460081 Información oficial sobre el partido 731460081 en Hattrick

18.05.2024 11:30:00

Katherine Legge Chotěšov Alineación oficial del equipo 'Katherine Legge Chotěšov' en el partido 2 - 3 East Turku United Alineación oficial del equipo 'East Turku United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Katherine Legge Chotěšov Alineación oficial del equipo 'Katherine Legge Chotěšov' en el partido 3 - 1 East Turku United Alineación oficial del equipo 'East Turku United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katherine Legge Chotěšov

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 l'àrbitre va premiar Chotěšov amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Duplexe Tchamba Diomi Ndongala Nzomambu va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 104 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Chotěšov al minut 68. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Duplexe Tchamba Diomi Ndongala Nzomambu va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Zsolt 'Formula 1' Baumgartner va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 43 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Chotěšov va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 44 que Israel Solé no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dalila Schippers va fer al minut 56 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jikke Donk, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Israel Solé i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Chotěšov, però el xut de Duplexe Tchamba Diomi Ndongala Nzomambu va sortir bastant desviat.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Chotěšov enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

East Turku United

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Crispin Willson per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de United va ser finalitzada des de l'esquerra per Dean Moore al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Emiel Linderhof de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 38 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lincoyán Lautroup després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andreas 'Andrea' Korovyakovskiy va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Crispin Willson de United va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florian Böshenz de United es va guanyar la targeta groga merescudament.