Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731459758

Amistoso (Int.) 731459758 Información oficial sobre el partido 731459758 en Hattrick

19.05.2024 13:00:00

simons strikerstars Alineación oficial del equipo 'simons strikerstars' en el partido 1 - 2 The Peng`s Alineación oficial del equipo 'The Peng`s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
simons strikerstars Alineación oficial del equipo 'simons strikerstars' en el partido 5 - 1 The Peng`s Alineación oficial del equipo 'The Peng`s' en el partido
Es un cenizo 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

simons strikerstars

Goles Goles

  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): strikerstars aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Jorge Cash al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 el strikerstars va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bruce Sands-Pearson no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al 26, Lucas de Moerloose hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Per-Eric Månsson. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heikki Koivupalo de strikerstars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Peng`s

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Randy Juhre va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Passaven 18 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Rogelio Filipini va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rogelio Filipini després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Baziel Gielis va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Ignacio Romero Gálvez de Peng`s va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rogelio Filipini. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Peng`s quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ignacio Romero Gálvez va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.