Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731459336

Amistoso (Int.) 731459336 Información oficial sobre el partido 731459336 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Mermelada de Bambú Alineación oficial del equipo 'Mermelada de Bambú' en el partido 6 - 0 Mazur Lucky Bambo Team Alineación oficial del equipo 'Mazur Lucky Bambo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Mermelada de Bambú Alineación oficial del equipo 'Mermelada de Bambú' en el partido 7 - 0 Mazur Lucky Bambo Team Alineación oficial del equipo 'Mazur Lucky Bambo Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mermelada de Bambú

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Mermelada, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Hernando Arenas per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Mermelada va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ulrich Osteroht va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nariman Binafard va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mermelada va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ezkati Ajuriagoieaskoa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mermelada pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge Gualda va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Gualda es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hernando Arenas va enviar un xut des de 40 metres al minut 27, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hernando Arenas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 62 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Antonio Loto va fallar un penal al minut 62.

Mazur Lucky Bambo Team

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Maneno Kampate no va ser aprofitada per en Ahadi Nditi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Elijus Zambi es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 28, però el porter va aturar el seu xut.