Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731456964

Amistoso 731456964 Información oficial sobre el partido 731456964 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

St Matthew Alineación oficial del equipo 'St Matthew' en el partido 0 - 6 Kastell de Kabres K.F. Alineación oficial del equipo 'Kastell de Kabres K.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
St Matthew Alineación oficial del equipo 'St Matthew' en el partido 1 - 2 Kastell de Kabres K.F. Alineación oficial del equipo 'Kastell de Kabres K.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St Matthew

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Emeric Van Impe va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 13 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 290 Minuto 29 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Emeric Van Impe era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 29. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Emeric Van Impe, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Didier Steinbock de Matthew la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kastell de Kabres K.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jon Arratzain era molt més ràpid que el defensa David Matamalas. Al minut 4, el jugador de Kastell va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, Zdzisław Muczek va augmentar l'avantatge de Kastell a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Sergey Globin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 3 per a Kastell.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Asdrúbal Canales, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Kastell va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel del Arroyo.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Yehiel German de Kastell va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Asdrúbal Canales va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Jon Arratzain va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Rico Garrido va estar atent i va desviar la pilota a córner.