Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731456735

Amistoso 731456735 Información oficial sobre el partido 731456735 en Hattrick

19.05.2024 13:00:00

Losers Ltd. Alineación oficial del equipo 'Losers Ltd.' en el partido 0 - 2 K.F.C. Progressus Alineación oficial del equipo 'K.F.C. Progressus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Losers Ltd. Alineación oficial del equipo 'Losers Ltd.' en el partido 6 - 0 K.F.C. Progressus Alineación oficial del equipo 'K.F.C. Progressus' en el partido
Está más tieso que su rival 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Losers Ltd.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kobus Runderkamp va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ahmet Onur Yalıncak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Massimiliano Aresta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Losers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Massimiliano Aresta no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antoine Vermeulen de Losers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Ben Vermant de Losers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

K.F.C. Progressus

Goles Goles

  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Progressus va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 11, quan Jacobo Serrano, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 26 minuts quan Fränk Nei va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Progressus.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pier Luigi Macchi va entorpir al marcador d'en Mauro Lardera per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Adrian-George Milanovici després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Félicien Boesmans va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Fränk Nei va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Progressus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Memphis Peeters de Progressus es va guanyar la targeta groga merescudament.