Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731456571

Amistoso 731456571 Información oficial sobre el partido 731456571 en Hattrick

19.05.2024 20:00:00

Wardammes Alineación oficial del equipo 'Wardammes' en el partido 3 - 1 De Natrappers Alineación oficial del equipo 'De Natrappers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Wardammes Alineación oficial del equipo 'Wardammes' en el partido 3 - 2 De Natrappers Alineación oficial del equipo 'De Natrappers' en el partido
Tiene un resultado normal 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wardammes

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Wardammes. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Heiko Magen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Wardammes prenia la batuta de l'encontre al minut 65, quan en Sabin Ochian va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adam Berr, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Wardammes.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaapjan van Soerland va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Wardammes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Diego Galaz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Wardammes ho intentava per la dreta per mitjà de Jaapjan van Soerland, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Diego Galaz de Wardammes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

De Natrappers

Goles Goles

  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Camor va treure un córner llarg cap al segon pal que en Abdias Alves, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Michael Schönfelden quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sami Sipilä va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 35 de joc.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Onno Schilham va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jacek Koć va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Natrappers va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marek Górnikowski es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 43 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Marek Górnikowski va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Schönfelden de Natrappers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Michael Schönfelden de Natrappers per doble groga al minut 40.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Eloi Gimeno de Natrappers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.