Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731456212

Amistoso 731456212 Información oficial sobre el partido 731456212 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 6 - 0 HoVistoMaradona FC Alineación oficial del equipo 'HoVistoMaradona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 6 - 0 HoVistoMaradona FC Alineación oficial del equipo 'HoVistoMaradona FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Ser Racines Dep

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Kevin Somers va donar a SerRacines un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): SerRacines va aconseguir el 2 - 0 quan Damjan Andrejević va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Håkan Robertsson va incrementar l'avantatge de SerRacines amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): SerRacines va obtenir un penal al minut 50, que va llançar a la perfecció Borislav Paunov. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ermanno Burgassi va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): SerRacines va augmentar la diferència quan Angel Panchev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El SerRacines ho intentava per la dreta per mitjà de Ermanno Burgassi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Agostino Saraceni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raúl Esteban va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

HoVistoMaradona FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Luis Felipe Inglés de HoVistoMaradona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Yahya Idghdour de HoVistoMaradona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.