Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731455387

Amistoso 731455387 Información oficial sobre el partido 731455387 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Angelets de la Terra Alineación oficial del equipo 'Angelets de la Terra' en el partido 0 - 1 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Angelets de la Terra Alineación oficial del equipo 'Angelets de la Terra' en el partido 0 - 1 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angelets de la Terra

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Barrueso va superar els defenses rivals per velocitat al minut 15 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Angelets van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 69 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Guido Rolán no va ser gens encertat.

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador de Briviesca Albert Aubarell va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 63 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Alejo Barbagelata va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafa Plain, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Victor Ghergar va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Briviesca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Gravina, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Dioayuda de Briviesca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Aubarell de Briviesca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Albert Aubarell de Briviesca per doble groga al minut 67.