Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731455158

Amistoso (Int.) 731455158 Información oficial sobre el partido 731455158 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Pueyo Alineación oficial del equipo 'Pueyo' en el partido 1 - 4 Cerenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerenova F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pueyo Alineación oficial del equipo 'Pueyo' en el partido 0 - 4 Cerenova F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerenova F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pueyo

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 25, Fabián Gómez va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Germano Arcadinho que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Fabián Gómez va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Ciro Polati va aprofitar el regal, anotant el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jørn Nørby es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cerenova F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cerenova van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Klausutis Lungys va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de Cerenova Gianni Chicco va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jesús Alberto Malagón, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Quintiliano Maranhão de Cerenova, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 260 Minuto 27 (Ocasión de falta): El jugador visitant Billy Boschiroli va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 27 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Jesús Alberto Malagón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Siro de Bares va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Américo Rubén Prida, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cerenova va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Siro de Bares va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús Alberto Malagón, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Klausutis Lungys de Cerenova es va guanyar la targeta groga merescudament.