Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731455134

Amistoso (Int.) 731455134 Información oficial sobre el partido 731455134 en Hattrick

18.05.2024 10:30:00

Northern Bulldogs Alineación oficial del equipo 'Northern Bulldogs' en el partido 3 - 0 Eilbek Scorpions Alineación oficial del equipo 'Eilbek Scorpions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Northern Bulldogs Alineación oficial del equipo 'Northern Bulldogs' en el partido 1 - 3 Eilbek Scorpions Alineación oficial del equipo 'Eilbek Scorpions' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Northern Bulldogs

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): NB va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Tair Simoni va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Avni Mualem es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Dmitriy Arzumanov de NB va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Pérez Romero de NB es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71 del partit, Jaime Pérez Romero de l'equip NB, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72 en Theobald Losada va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eilbek Scorpions

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Scorpions va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 34 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Giovanni Battista Madeddu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Hector Diamantini no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 65 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jordan Merzoni amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Hector Diamantini va fer una estirada espectacular al minut 73, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Juan Cruz Costa.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Moritz Voggenhuber va superar els defenses rivals per velocitat al minut 89 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.