Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731452334

Amistoso 731452334 Información oficial sobre el partido 731452334 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Mecal Matic Alineación oficial del equipo 'Mecal Matic' en el partido 3 - 3 Josing F. C Alineación oficial del equipo 'Josing F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mecal Matic Alineación oficial del equipo 'Mecal Matic' en el partido 0 - 6 Josing F. C Alineación oficial del equipo 'Josing F. C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mecal Matic

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mecal amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Ramón José Ortega Iniesta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Rumen Nedelchev va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 69.
  • 110 Minuto 78 (Gol de falta): Mecal equilibrava els comptes al minut 78 quan en Aitami Puelles va transformar una falta en el 3 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Murube hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Ruiz del Arco havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Ramón José Ortega Iniesta de Mecal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Josing F. C

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Septimiu Liteanu posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): Josing agafava avantatge al minut 48 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gonzalo Diéguez amb mestria.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gonzalo Diéguez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 3 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Maurice Zurkirch estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gonzalo Diéguez, als 8 minuts, va fallar per ben poc.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Diéguez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 22, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Diéguez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Josing va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Diéguez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Darius Valls, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maurice Zurkirch de Josing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.