Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731451769

Amistoso (Int., RC) 731451769 Información oficial sobre el partido 731451769 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 3 - 0 Sulla Felix Alineación oficial del equipo 'Sulla Felix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido 2 - 0 Sulla Felix Alineación oficial del equipo 'Sulla Felix' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aversi

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Aversi Domenico Lastrico no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Augustin Pautrot es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Giampietro Ferrante de Aversi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Augustin Pautrot en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Aversi, Paco Marcel Cedillo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 0 al marcador.

Sulla Felix

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Sulla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Karaman Mamulidze va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sulla, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Maciej Janeczek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Maciej Janeczek va rebre molts aplaudiments. Al minut 88 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Willy Holmen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sulla que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Maciej Janeczek de Sulla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Richard Akukweti de Sulla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Richard Akukweti de Sulla anava molt fort i col·locat però Gaetano Adami no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Anton Orontze va xutar fora per a Sulla, el marcador es va quedar igual: 2 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sulla, Paul David, col·locà la pilota just a les mans d'en Gaetano Adami. El marcador: 3 - 0.