Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731449821

Amistoso (Int.) 731449821 Información oficial sobre el partido 731449821 en Hattrick

16.05.2024 00:50:00

winzard Alineación oficial del equipo 'winzard' en el partido 6 - 1 colon sangre y luto somos santa fe Alineación oficial del equipo 'colon sangre y luto somos santa fe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
winzard Alineación oficial del equipo 'winzard' en el partido 2 - 0 colon sangre y luto somos santa fe Alineación oficial del equipo 'colon sangre y luto somos santa fe' en el partido
Tiene mucha potra 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

winzard

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): wnzrd prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Se-Hwan Tak va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): wnzrd va aconseguir el 2 - 0 quan Raphaël Cayre va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, wnzrd va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Han-Won Lim, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de wnzrd a 4 - 1. Ivan Andreev va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Se-Hwan Tak va incrementar l'avantatge de wnzrd amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del el sabale. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ernesto Ita la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del wnzrd es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Franchini al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ottorino Simion va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Ottorino Simion gairebé va marcar per a wnzrd des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Se-Hwan Tak de wnzrd gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): En Vilgot Yngvesson va llançar un penal al minut 77. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

colon sangre y luto somos santa fe

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el el sabale va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Bruno Mur aconseguint el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francisco Aguilar estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jerónimo Guilherme Ferreira, als 26 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de el sabale van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pablo Silla va sortir desviat a la dreta de la porteria.