Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731449801

Amistoso 731449801 Información oficial sobre el partido 731449801 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

Ricoteritos Alineación oficial del equipo 'Ricoteritos' en el partido 3 - 5 Diamantina Alineación oficial del equipo 'Diamantina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ricoteritos Alineación oficial del equipo 'Ricoteritos' en el partido 6 - 0 Diamantina Alineación oficial del equipo 'Diamantina' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ricoteritos

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Lucas José Ligresti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Los Redo.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Teodor Kensy, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 104 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Los Redo al minut 87. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Teodor Kensy va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jacek Slesarczyk al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Teodor Kensy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Teodor Kensy, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Los Redo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Santiago Tula en un 1 contra 1 amb el porter Jacek Slesarczyk, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Alípio Ésper va estar a punt d'empatar per a Los Redo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jacek Slesarczyk va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en René Paiva va rebre molts aplaudiments. Al minut 90 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Diamantina

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Rudolf Alberth, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 25.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Rudolf Alberth que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Rudolf Alberth que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Epifamio Vega Gortari va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 4 per a Diamantina.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 91 de partit va donar a Diamantina l'avantatge per 3 - 5. Marc Frost en va ser l'anotador.