Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731449200

Amistoso 731449200 Información oficial sobre el partido 731449200 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

rivercanyes Alineación oficial del equipo 'rivercanyes' en el partido 4 - 0 Adrià Team Alineación oficial del equipo 'Adrià Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rivercanyes Alineación oficial del equipo 'rivercanyes' en el partido 2 - 0 Adrià Team Alineación oficial del equipo 'Adrià Team' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rivercanyes

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Zeno Zwüsler al minut 17, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al rivercanyes i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fokko Loef es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de rivercanyes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arthur Leue progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Adrià. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Cañete la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rivercanyes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Joachim Wästerhall va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Zeno Zwüsler, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Daniel Cañete gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Elordi Ithurri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Almeida.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fokko Loef es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Adrià Team

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Adrià van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 6 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar David Antonio Bedia, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adrià va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Abdechakour Ajbour va sortir per sobre el travesser.