Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731440269

Amistoso (Int.) 731440269 Información oficial sobre el partido 731440269 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 2 - 3 Borussia Wuppereg Alineación oficial del equipo 'Borussia Wuppereg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 0 - 2 Borussia Wuppereg Alineación oficial del equipo 'Borussia Wuppereg' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deportiv

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, Javier Sama va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Luis Eceiza va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de deportiv el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Abbas Quabaj va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Sama quasi marca en una jugada assajada de córner que Eduardo Planas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juan Luis Eceiza va superar els defenses rivals per velocitat al minut 87 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Liberto Urruela de deportiv va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Iduarte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Borussia Wuppereg

Goles Goles

  • 162 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Petter Noren, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 4.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Als 49 minuts de partit, Gianni Barbagalli de Borussia va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador de Borussia Wayne Lahti va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 85 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Sırat Perk va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Gianni Barbagalli de Borussia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Paul Kaster quasi aconsegueix empatar per Borussia al minut 30, però Nikola Kostadinov va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Gianni Barbagalli va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 88, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karol Stodolec de Borussia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.