Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731440228

Amistoso (Int.) 731440228 Información oficial sobre el partido 731440228 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

vv his Alineación oficial del equipo 'vv his' en el partido 5 - 0 Las Casas Alineación oficial del equipo 'Las Casas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vv his Alineación oficial del equipo 'vv his' en el partido 4 - 0 Las Casas Alineación oficial del equipo 'Las Casas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vv his

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Remon Ysselstein de his va fer un bon esprint per escapar-se de Roberto Sisterón i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carsten Ferdik es va introduir dins la defensa central al minut 11, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Als 34 minuts, In-Keum Jua va ampliar l'avantatge de his amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ryan Coffie va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de his va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hicham Hamidi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Ðorđe Bajić una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Antonio Vargas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El his ho intentava per la dreta per mitjà de Carsten Ferdik, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ðorđe Bajić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Las Casas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Casas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Casador, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Miguel Irazagorria de Casas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Constans es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.