Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731439122

Amistoso (Int., RC) 731439122 Información oficial sobre el partido 731439122 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

Riquelme + 10 Alineación oficial del equipo 'Riquelme + 10' en el partido 5 - 2 Caparso's Dragons Alineación oficial del equipo 'Caparso's Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Riquelme + 10 Alineación oficial del equipo 'Riquelme + 10' en el partido 7 - 0 Caparso's Dragons Alineación oficial del equipo 'Caparso's Dragons' en el partido
Tiene mala suerte 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riquelme + 10

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Dani Espalter, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Riqueeelme es posava per davant!
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Riqueeelme contenien la respiració mentre en Agraciado Blázquez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Riqueeelme va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ángel Amadeo Alé progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Riqueeelme pel centre va donar un gran resultat: el gol de Volker Gründler va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Agraciado Blázquez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Riqueeelme.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 13 quan Volker Gründler de Riqueeelme gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Jonás Salceek gairebé va marcar per a Riqueeelme des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Borelli va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Agraciado Blázquez aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Borelli de Riqueeelme amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Caparso's Dragons

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dan Leşeanu va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 37 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Pierre Dunoyer va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Caparsos va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Caparsos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Italo Martín Alé va desviar el xut final de Sven Leinemann després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oliver Moosbrugger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.