Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731433940

Amistoso (Int., RC) 731433940 Información oficial sobre el partido 731433940 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

LOS MITOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS MITOS FC' en el partido 2 - 1 SpV sungSAM Alineación oficial del equipo 'SpV sungSAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS MITOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS MITOS FC' en el partido 2 - 0 SpV sungSAM Alineación oficial del equipo 'SpV sungSAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MITOS FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Blanco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 108 (Gol de penalti): LMFC va posar-se per davant 2 - 1 al minut 108, quan Jorge Moreno Daoiz va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Ronan Guernier del LMFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Amb 69 minuts disputats, Jorge Moreno Daoiz gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Stipan Relota va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 218 Minuto 111 (Ocasión evento especial córner peinado): Behjat Bouzidani quasi marca en una jugada assajada de córner que Celso Carbajo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Behjat Bouzidani de LMFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SpV sungSAM

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de Sung Leonardo Kereš va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marijan Mustapić va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Leonardo Kereš, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sung sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Leonardo Kereš, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 80, un contraatac del Sung no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Leonardo Kereš perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pietro Nacher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Cruz Albornos.