Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731431212

Promoción 731431212 Información oficial sobre el partido 731431212 en Hattrick

19.05.2024 09:00:00

Smelly Socks Rocks Alineación oficial del equipo 'Smelly Socks Rocks' en el partido 0 - 3 Notecianka Pakość II Alineación oficial del equipo 'Notecianka Pakość II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Smelly Socks Rocks Alineación oficial del equipo 'Smelly Socks Rocks' en el partido 2 - 0 Notecianka Pakość II Alineación oficial del equipo 'Notecianka Pakość II' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smelly Socks Rocks

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Smelly va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Haroldo Romalde va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Ryszard Hajduga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Fredrik Orenlius va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jann Lund de Smelly la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Notecianka Pakość II

Goles Goles

  • 107 Minuto 27 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Notecianka, gràcies a les conegudes canonades d'en Félix Badier, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Tzvetan Ginev de Notecianka va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, Eugenio Aprea va pentinar un córner cap al segon pal que Yekta Akbaş va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Félix Badier després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sławomir Maszczak va poder desviar-lo a córner.