Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731430761

Amistoso (Int.) 731430761 Información oficial sobre el partido 731430761 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Chels F.C. Alineación oficial del equipo 'Chels F.C.' en el partido 3 - 4 Krim Krim Sydney Alineación oficial del equipo 'Krim Krim Sydney' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chels F.C. Alineación oficial del equipo 'Chels F.C.' en el partido 2 - 2 Krim Krim Sydney Alineación oficial del equipo 'Krim Krim Sydney' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chels F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Chels va reduir el marcador al minut 35 a 1 - 3 quan Sergio Lumbreras va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Als 56 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Chels va acabar amb la pilota als peus de Loris Capra que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Passat el minut 67 de joc, Ugutz Otazabal facilitava les coses al Chels amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Hans Pizzi de Chels va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Sergio Lumbreras al minut 11 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Chels va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sergio Lumbreras va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 el Chels va posar setge sobre la defensa central visitant però en Santiago Velón no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Cristóbal Zaragozá de Chels va intentar batre la porteria rival al minut 71 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Cristóbal Zaragozá quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Vicent Sauquet de Chels va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Krim Krim Sydney

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Ralf Küchmeister de Sydney va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Frantisek Türcke de Sydney va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 7. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, un xut de Ralf Küchmeister des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Sydney va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 68. Frantisek Türcke va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ralf Küchmeister va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.