Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731427536

Amistoso (Int.) 731427536 Información oficial sobre el partido 731427536 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 5 - 1 Ac_Milan-Budapest Alineación oficial del equipo 'Ac_Milan-Budapest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
imperioso Alineación oficial del equipo 'imperioso' en el partido 7 - 0 Ac_Milan-Budapest Alineación oficial del equipo 'Ac_Milan-Budapest' en el partido
Tiene mala suerte 7.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

imperioso

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): imperioso s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Raúl Gabea per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Oriol Bigas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): imperioso va augmentar la diferència quan Oriol Bigas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan imperioso va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Oriol Bigas des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de imperioso van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Raúl Gabea augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dinny McCarthy va intentar anar-se'n per velocitat al minut 20 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Fausto Zigordia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bonifazius Fasching va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Marius Harai va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Carlo Maria Bargnani va xutar a fora.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 66 podia haver acabat en gol, però Sándor Bácsi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dinny McCarthy de imperioso es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dinny McCarthy va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que imperioso va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Ac_Milan-Budapest

Goles Goles

  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Danko Siggelkow de Rossoneri va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 28 en Darío Clemente Aimonetti va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pepe Dutari va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erhan Sarubalı de Rossoneri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.