Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731425614

Amistoso (Int.) 731425614 Información oficial sobre el partido 731425614 en Hattrick

16.05.2024 00:30:00

Club Frontera Rivera Chico Alineación oficial del equipo 'Club Frontera Rivera Chico' en el partido 3 - 1 sillverstars Alineación oficial del equipo 'sillverstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Frontera Rivera Chico Alineación oficial del equipo 'Club Frontera Rivera Chico' en el partido 0 - 1 sillverstars Alineación oficial del equipo 'sillverstars' en el partido
Tiene bastante suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Frontera Rivera Chico

Goles Goles

  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Frontera. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Pedro Solari Parraveccini va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Sidney Blaizot va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Frontera, al minut 61. El marcador va canviar a 2 - 0.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Pedro Solari Parraveccini va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Frontera van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 3 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ciro Da Pozzo no va ser gens encertat.
  • 289 Minuto 5 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nicola Bargnani va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Drew Marley el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Frontera van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 90 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ciro Da Pozzo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

sillverstars

Goles Goles

  • 150 Minuto 77 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Henry Turkkila va reduir les distàncies per al sillverstars amb un bon llançament de falta al minut 77. 3 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de sillverstars a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Drew Marley va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.