Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731424968

Amistoso (RC) 731424968 Información oficial sobre el partido 731424968 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 0 - 3 El Ulises Alineación oficial del equipo 'El Ulises' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 1 - 3 El Ulises Alineación oficial del equipo 'El Ulises' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,0 % 75,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LupasHospi

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LupasHospi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro Elso va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el LupasHospi sortien al contraatac. La falta llançada per Alejandro Elso va sortir força alta sense massa perill.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alejandro Elso, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): LupasHospi va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Apostol Macoveanu no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Estebo Cabreiros.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Narong Thappharangsi de LupasHospi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Ulises

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Ulises va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mauro Vilallonga, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Josep Maria Xambó va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Amábel Ataíde va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mauro Vilallonga la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Diego Galar va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Josep Maria Xambó va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Quintí Aurés va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Amábel Ataíde de Ulises no va ser gol per ben poc.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Steve Brasher quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Quintí Aurés, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amábel Ataíde de Ulises va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.